kyo Opublikowano 15 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 na wschód od stadionu korki, w klubach jazzowych dziewczyny w bajeranckich rajstopach chętne na seks, starsi się ślinią myślą o puszkach z unrra - miasto, po prostu wapienna bryła i szkielet z cementowej rafy barki popychane dislem przewodzą ciepło w stalowych wanienkach - miasto kamykiem wyrwanym skale rysowaliśmy białe strzałki do znanych sobie światów na zebraniach knuliśmy jak mężczyźni pomiędzy kartami a piwem wsiadam, w tajemnicy przed taksówkarzem oznaczam strzałkami miejsca ćwiczę pamięć
fr ashka Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 za mało tu poezji, jak dla mnie i miast nie lubie :) pozdr, frr ;))
kyo Opublikowano 15 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. etam, marudzisz:P Pozdrawiające cmoki :)
kyo Opublikowano 15 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spoko ;)
M._Krzywak Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Takie miasto to i ja lubie -ale bez korków, szczególnie, że miasto Krakow to teraz jeden wielki korek i mam teraz awersje miastową... A dwa - z tym oznaczaniem w taksowce to dośc oryginalny pomysł - biore tego wiersza bez marudzenia. Pozdrawiam.
kyo Opublikowano 15 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 też raz napisałam o mieście:) nie chce mi się analizować, bo mnie kaszel męczy:) podoba mi się:)pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 na wschód od stadionu korki, w klubach jazzowych dziewczyny w bajeranckich rajstopach chętne na seks, starsi się ślinią myślą o puszkach z unrra - miasto, po prostu to do kosza...po prostu za dosłowne.... pozdrawiam ciepło ES
kyo Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. etam, przesadzasz;) mi sie podoba:P ale thx za wgląd Pozdrawiam
kyo Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, fajnie fajnie;) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. etam, przesadzasz;) mi sie podoba:P ale thx za wgląd Pozdrawiam i dobrze że cisie podoba mnie też ale nie pasi do reszty.....tak myślę,,,a jak myslę to juz myślę, he he
kyo Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. etam, przesadzasz;) mi sie podoba:P ale thx za wgląd Pozdrawiam i dobrze że cisie podoba mnie też ale nie pasi do reszty.....tak myślę,,,a jak myslę to juz myślę, he he oki toki, ale to jest miasto, to opis, popatrz na 1 i 3 strofke to sie bardzo kompasi, jest nerw, jest mocny i wyrazisty poczatek jest taki codzienny obrazek mista, przenika sie wszystko. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi