Ewa_Kos Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 nocą zawsze ciemno się panoszy nie zapalimy światła i tego wina nie wypijemy bo właśnie nas nie ma jeszcze niedawno dach nad głową drżał po nim tramwaje tam i z powrotem wiatr całe ciepło na wylot wywiewał za gorąco mówisz - za oknem minus od kilku dni masz ciepłe mieszkanie zapewniasz że jednak most był domem twojego wolnego życia bez ograniczeń sama już nie wiem czy lepszego na ten czas jaki mamy przed sobą jeszcze
zak stanisława Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 twojego wolnego życia bez ograniczeń sama już nie wiem czy lepszego na ten czas jaki mamy przed sobą jeszcze *** to biere bez szemru, pa kosie!
Ewa_Kos Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Stasiu; Tak mi przyszło na stare lata korzystać ze staroci.Nowe się odwróciło:( Pozdrawiam cieplutko:))) EK
Marlett Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Ja odniosę się do tytułu i pewnej sytuacji. Czasem człowiek chce pomóc,a zaszkodzi i rani słowami.Bardzo. pozdr.
Ewa_Kos Opublikowano 3 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że byłaś - sama doświadczam tego dość często; pomagam i pomagam...:( Pozdrawiam serdecznie :))) EK
zak stanisława Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skąd ja to znam? pozdrawiam ES
Ewa_Kos Opublikowano 4 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wizytację i naprawdę cieszę się, że skręciłaś do mnie.:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 4 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skąd ja to znam? pozdrawiam ES Nie wiem i lepiej, że nie! :))) EK
Rekomendowane odpowiedzi