Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Kochasz, nie kochasz.   Kwiatków nie starcza.   Po prostu to pokaż, niech zniknie tarcza.
    • @hollow man bracie! Dobry... piesek

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Papierowy Lis Dziękuję bardzo, również pozdrawiam!  
    • @WarszawiAnka Jestem zaskoczony, jak dużo zawdzięczam ORG, a dokładnie Wam.  Przypadkiem tutaj zawitałem i... nie uwierzysz, już zmieniło to wiele pozytywnie... w moim zyciu, bez słowa przesady. W marcu opublikowałem około 40 wierszy(ków) bo to raczej "produkty wierszo-podobne". Wcześniej... napisałem 3 wiersze, ale trochę opowiadań, scenariuszy i piosenek. Kolejnym dobrem okazały się moje próby realizacji piosenek z własnymi wierszami. Teraz kończy się lipiec i... Mam w ZAIKS (niesławnym ostatnio) zarejestrowane 22 utwory, a realizacji kilkanaście więcej. Byłem niezrealizowanym muzykiem, a przez lata towarzysko, "facetem z gitarą". Niedawno (maj) poczułem, że tworzę "wartość" i jestem pozytywnie zaskoczony nowymi możliwościami. Realizuję także nagrania z Dziewczyną stąd (ORG), z Jej wierszami. Poznałem kilkanaście ciekawych osób, tych którzy chcieli dać się poznać.  Poeci i "osoby poetyzujące" są istotami bardzo podobnymi w gruncie rzeczy, nadwrażliwcami, którzy cenią sobie i potrzebują do życia SŁOWO... Pisząc dają sobie i innym uczucia ubrane w rzemiosło, czasem sztukę, zawsze z otwartością budzącą szacunek. Miło mi, że tutaj jesteś :-) Pozdrawiam i idę sobie zaraz

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Dekaos Dondi Czyli monochromatyzm (achromatopsja).
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...