Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 panie sąsiedzie to jest lipa taki wielki świat a kasy mało to trzeba rozumu żeby tak spieprzyć nawet seksu panie więcej albo skurwysynów ilu jaka tam panie tolerancja albo równość czy dobrobyt rewolucja panie potrzebna kurde
Ewa_Kos Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Oj tak, oj tak - święte słowa Panie.:)))) Kto jest tym Mądrym człowiekiem? Fajne! :)))) Pozdrawiam. EK
M._Krzywak Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 panie szanowny to jest abdykacja króla geolidu pod wodzą Mammona sądząc pod wrażeniem zmysłów zniszczone zostało owo "ab ovo" nawet dziewic panie jakby mniej a dziadów z torbami więcej jaka tam panie apoteoza teraz pod podeszwami tylko przyklejona wolnośc panie, wolnosc jak gówno :) A tak powaznie - jako dowcip tak, tytuł rewelacja...
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to ku rozśmieszeniu sakw, Twój-super, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To Pan Edzio-renty na piwo nie wystarcza, pozdrawiam, Stefan.
zak stanisława Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 "rewolucja panie potrzebna kurde " - tak potrzebna i to wielka - kurde- może pażdziernikowa, co? ja tam jestem za! pozdrawiam ciepło ES
Ewa_Kos Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też bardzo za...może do gór trza jechać? :))))) pozdrawiam EK
zak stanisława Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też bardzo za...może do gór trza jechać? :))))) pozdrawiam EK skoro tak szybko się odjechało, teraz trza szybko jechać....zrewolucjonizować panów Genków? a moze oni nas? a moze system? coby nie było pomysł padł!
allena Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też bardzo za...może do gór trza jechać? :))))) pozdrawiam EK skoro tak szybko się odjechało, teraz trza szybko jechać....zrewolucjonizować panów Genków? a moze oni nas? a moze system? coby nie było pomysł padł! trzeba podjąć działania i tyle:) A.
pathe Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 patrz no tu, Gienkowi na piwo nie starcza to za poezję się bierze. hoho ma poczucie humoru ten Gienek na trzeźwo!;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I kasy trza dodrukować po zwycięztwie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro tak szybko się odjechało, teraz trza szybko jechać....zrewolucjonizować panów Genków? a moze oni nas? a moze system? coby nie było pomysł padł! trzeba podjąć działania i tyle:) A. Dzieki Malwino, Ewo, Stanisławo, Pathe za poparcie, przystępuję do organizacji POP 2007, może pod wezwaniem :"seks i kasa w poezji wirtualnej"?
Rekomendowane odpowiedzi