Anastazja.P Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 gdy wstaję ten zapach co mdli członki krzywi dni nad pierzem ten sen młody był on nie ten w głębi spalam obrazy bez ramek oprawiam pomiędzy zawisły jedwabie
kalina kowalska Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 mnie jak mdli to raczej gdzieś wewnątrz, członki me nie odczuwają mdłości :), więc je może przenieść, albo wyrzucić oraz "on" z piątego wersu :) pozdr
Anastazja.P Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 się jednak upieram przy mdłym onym :) Dziękuję, pozdrawiam. Anape.
Wuren Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 A ile lat jesteś mężatką? Sorki, tak tylko się mi wypsło :D Pozdrawiam Wuren
Anastazja.P Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie lata...stany sie liczą... plastikowo!!!
Roman Bezet Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 "ten zapach co mdli" - onże byłby - śmierci? ") Coś mi tu pachnie żalami płatnerki (z wiersza Villona) - znasz? :D Mnie najbardziej ciekawią te "jedwabie" - sugestia do pajęczyny? ("sieć pajęcza ukrywa / to miejsce tajemne / póki nienaruszona" :) b.
Rekomendowane odpowiedzi