Kati Soul Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 czuję radość czuję ból pragnę nie żyć pragnę być mam dość czekania nim to się zmieni czas płynie a ja... chcę tylko normalną być
NEDIM Egh Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak dla mnie: ŚWIETNE!!!:))
NEDIM Egh Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Mam pytanie: czy naprawdę tak jest, czy akurat taki był pomysł i tak wyszło spod pióra? Tak pytam bo czasem ja też tak myślę...
Kati Soul Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 To prawda................
kwiateczek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 też tak często czuję. a wiersz bardzo mi się podoba. krótki, ale za to ile w sobie zawiera!
_M_arianna_ Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Mało tego...odnoszę wrażenie,że tu wszyscy czują.Myślę,że może trzeba jednak zająć czynnościami dokuczliwe chwile albo przypomnieć sobie,że słońce jest zawsze promienne.
Kati Soul Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Nie jest to takie łatwe. Gdy długo żyje się w takim stanie świat nabiera innych kolorów.....
Kati Soul Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Nie jest to takie łatwe. Gdy długo żyje się w takim stanie świat nabiera innych kolorów.....
Rekomendowane odpowiedzi