Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Wiechu J. K. 3 520
"W rzeczywistości pytanie „Kto stworzył Boga?” jest bezsensowne, gdyż sprowadza się do pytania: „Kto stworzył istotę niestworzoną?”. - zaczerpnięte z Internetu.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez iwonaroma · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@Adam Zębala Oczywiście, tylko mnie chodziło o specjalny rodzaj człowieka (może niefortunnie to brzmi). Który był/jest bardzo cenny dla wszystkich a którego się pozbyto/pozbywa. Dzięki za wpis -
Przez Poet Ka · Opublikowano
@andrew @Ewelina @Proszalny @Magdalena @Jacek_Suchowicz @LessLove @Waldemar_Talar_Talar dziękuję! @Waldemar_Talar_Talar rzeczywiście, jest o budowie i działaniu mózgu oraz sztucznego mózgu- korporacji:), następny wiersz już przygotowany, ciekawe...jak będzie przyjęty... -
Przez andrew · Opublikowano
@aniat. Ok,dzięki. Poprawiam. Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia @aniat.Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@andrew Poprawiłem, niech tak zostanie . AI mówi, obie formy poprawne. -
Przez aniat. · Opublikowano
Ale fajny wiersz. Taki niby lekki, ale jednocześnie,przepełniony bliskością i spełnieniem. -
Przez iwonaroma · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@Poet Ka :) tak tak, to taka senna, pa ra doksalna logika, do której klucz jest niezbędny:) Dziękuję @Marek.zak1 Tak, taka mieszanina tego i owego ;) Dzięki, również zdrówka @Poet Ka miło mi @Myszolak Mnie też, dokładnie. Czasem nie mogę uwierzyć, że to wyprodukował mój umysł :( Dzięki :) @Mitylene Rzeczywiście, podejście do snu jak do filmu wiele rzeczy wyjaśnia... i ... uatrakcyjnia :) Dziękuję @Waldemar_Talar_Talar Dokładnie. Pozdrawiam również z uśmiechem:)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne