pathe Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 okrzyk gdy nadepniesz już się nie wyrywa niespodziewany godzę się gdy tylko ciało i gdy topisz w innej czy jeszcze się zgrzejemy? namiętnie powtarzamy że płyta nie zdarta że ten rytm wciąż nakręca ściskasz mocno- zdecydowany w bok skręt głowy
zak stanisława Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Pathyczku, przykro, nie czuję rytmu pozdrawiam ciepło ES
zak stanisława Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 w wierszu, myślę ze jeśli wiersz ma tytuł tango, powinien płynąć tangiem, ale może to tylko takie moje tam... S.
pathe Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 racja, zgadzam się brakuje rytmu skupiłam się na treści.
zak stanisława Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 no to teraz zanuć tango i do nuty dorób rytm i do tańca, mój ulubiony + walc! DO ROBOTY!
kyo Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 zmien wersyfikacje! bo strasznie sie czyta. pourywany ten wiersz, ale ciekawa mysl, tresc, taki krzyk wiersza - ze chce zyc ale mu autor nie pozwala ;) Pozdrowka :)
Kasia_Szymańska Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 No to zrewanżuję się komentarzem :) Mam propozycję co do pierwszego wersu. Może: okrzyk gdy nadepniesz już się nie wyrywa - chyba lepiej się czyta. Mnie też rytmu nie porywa do tanga, ale i tak sama przyznałaś, że skupiałaś się na treści. Chociaż końcówka ma w sumie coś z tanga - jest właśnie taka gwałtowna ;) Pozdrawiam serdecznie :)
Natana Noire Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 pomysł fajny, ale wykonanie kiespkie. Znaczy ten brak rytmu jest dobijający... strasznie cieżko się czyta. Ale przecież skupiałaś się na treści... :)
pathe Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 ok ok moje miłe panie i kyo;) dzieki za wpadkę:)
pathe Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak hyhy bo ten koniec to promenada
pathe Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ała to był klaps, boli;) już idę idę (grzeczna)
le_mal Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 pathe! Jedynie nie pasuje mi -''za''mocno.wyrzuciłabym; za. Jakoś do rytmu tanga mi nie pasuje.Reszta oki. pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nie wiem, jakie ewolucje ten tekst ma już za sobą, wiem natomiast co najmniej trzy rzeczy: po pierwsze, wiem, że podoba mi się coraz bardziej; po drugie, wiem, że to bardzo trudne napisać wiersz pod rytm jakiegokolwiek tańca, co dopiero tanga; po trzecie, wiem, że nie pasuje mi tutaj "nakręca" (choć od biedy może być...;) - może "wibruje" albo "drga i nęci" (trochę z wędkarstwa miłosnego:) Fajnie Patti.
ewan_mcteagle Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jakośnie bardzo. Moim zdnaiem niedopracowany językowo: zdecydowany w bok skręt głowy Ten fragment zupełnie niepłynny. Kanciasty, że tak powiem:) Natomiast w jednym miejscu ten zabieg moim zdaniem sie udał: godzę się gdy tylko ciało i gdy topisz w innej Radziłbym napisać jeszcze raz wokół tego wersu. Best regards.
pathe Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to peelce peel ne pozwala zyc
zak stanisława Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to peelce peel ne pozwala zyc chrzańdrania i nie tańcz z nim tanga! może poleczkę wesołą i skoczną! buzik Patyczku!
Rekomendowane odpowiedzi