Tomasz H Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Leżało koło śmietnika Brudne i pogniecione Więc podniosłem Pomyślałem – zabiorę do domu Wracając całą drogę myślałem Dlaczego ktoś wyrzucił Czy było już mu niepotrzebne? A może wyrósł i nowe gdzieś kupił Nawet nie zdjąłem butów Szybko z torby wysypałem Na stół, ten w dużym pokoju Tam słońce najlepszy ma promień Było zniszczone Widać, że używane Pomyślałem, że wypiorę Ciekawe czy zejdą plamy? Spojrzałem na metkę Ech… szkoda, nie mój rozmiar I tak znalezione szczęście Komuś innemu oddam ( najpierw wyczyszczę z moich pragnień, co się przylepiły) 16.06.2006
Magda Rosa Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Mi się bardzo:-) Pozdrawiam MR
Magda Rosa Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Całkiem możliwe, ale ocenę od strony "technicznej" że tak powiem, zostawiam bardziej doświadczonym i znającym sie na rzeczy:-) Mi albo coś się podoba albo nie. Ten sie podoba. Pozdrawiam MR
M._Krzywak Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ma w sobie coś ciepłego - to fakt. Nie jest to takie wymuszone, na siłe - i to łapie. A na technike przyjdzie czas z czasem. A zawsze można lepiej (podobno). Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 to mi przypomniło mój wiersz o znalezionym szczęściu, ale moje było smutne i przy mnie się ożywiło- he he, i uważam że każde szczęście jest odpowiedniego rozmiaru dla każdego. pozdrawiam ciepło>ES
Rekomendowane odpowiedzi