Magda Rosa Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Spotkanie z ciszą Weszłaś we mnie tak bezboleśnie zamykając za sobą słowa jak drzwi dotykiem rzeźbiąc powietrze ułożyłaś mnie z rozsypanych myśli na głęboką wodę wzięłaś by utopić strach Broniłaś gdy demony złudzeniami szarpały za włosy Kilka chwili z tobą i na zawsze zapomniałam że nie umiem pływać a wody życia zbyt głębokie ---------------------- Co o tym myślicie? Może być czy niebardzo? Może jakies sugestie odnosnie wrsyfikacji i ewentualnych błędów? Bo zawsze mam z tym problemy... No i jeszcze tytuł, zakladając, żę wiersz się do czegokolwiek ( a najlepiej do czytania:-) nadaje. Z góry dzięki za wszelką pomoc i komentarze! Podrawiam MR
zak stanisława Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 i już nic tylko cisza- tytuł Weszłaś we mnie tak bezboleśnie zamykając za sobą słowa jak drzwi nadałaś kształt z rozsypanych myśli na głęboką wodę wzięłaś by utopić strach Broniłaś przed demonami szarpiącymi--------tu nie wiem czy moze zostać czy skrócić, moze ktoś coś... złudzeniami za włosy Kilka chwili z tobą i na zawsze zapomniałam że nie umiem pływać a wody życia zbyt głębokie pozdrawiam ciepło ES
Magda Rosa Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ojej, ale odchudzony:-) Nie przepadam za skracaniem, ale wiem, ze czasem trzeba... Więc jeśli w tym przypadku to też konieczne, to bede musiala to zrobić. A na pewno nie ma innego wyjścia? Wielkie Dzieki i pozdrawiam! MR
zak stanisława Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 nic nie musisz, wiersz jest twój i nawet niezły.niektórzy lubią gadulstwo, ja czasem też, pozdr,
Magda Rosa Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 A tak jak zmieniłam może być? Wiem, ze wiersz mój, ale sama nie daje sobie rady i dlatego proszę o pomoc. Pani Stanisławo, czy może tak być, jak jest teraz? Pzmieniałam troche tez po swojemu no i jest tytuł... Prosze o opinię! Z góry dziękuję! Pozdrawiam MR
Jego Alter Ego Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie masz:) to jest nie do przełknięcia:)oczywiscie najwazniejsze -ma się Tobie podobac.ale po pierwsze:skoro tu zamiescilas.. i po drugie:a Ty jestes z niego zadowolona? Stasia idzie w dobrym kierunku,nie boj sie skracac!powodzenia
zak stanisława Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 no i jest ok, ale to ciszo możesz się pozbyć, bo i tak wiemy z tytułu że tu chodzi o ciszę pozdrawiam ciepło ES
allena Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 czytałam pierwszą wersję i teraz jest dobrze. Już niewywalaj niczego bo zgubisz sens. Są miejsca bardzo cekawe i dobrze sie czyta :) A>
Magda Rosa Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Serdeczne dzięki wszystkim! Teraz nawet mi się podoba i tez mi się wydaje, że tak może zostać. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i wszelkie komentarze! Pozdrawiam MR
Magda Rosa Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dzięki! Jeszcze się zastanawiam, czy nie zmienic tytułu na "Redenz-vous z ciszą". Tak mi się dzisiaj do główki przyplątało:-) Pozdrawiam MR
Rekomendowane odpowiedzi