Nechbet Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 za oknem kilka nowych twarzy wybieram okrągłe i księżyc w pełni wdycham powietrze. gładkie ruchy jednostajnie przyśpieszone skrzydła kolejne epizody (przez dziurkę od klucza) -nie zapominamwolność zawsze smakuje tobą
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 za oknem kilka nowych twarzy wybieram okrągłe i księżyc w pełni wdycham powietrze. gładkie ruchyjednostajnie przyspieszone skrzydła , fizyka jest za twarda jak na ten wiersz zmiękczyć s na ś no i coś takiego wybieram okrągłe i księżyc w pełni wdycham powietrze. gładkie ruchy przyśpieszone skrzydła kolejne epizody (przez dziurkę od klucza) -nie zapominam wolność zawsze smakuje tobą epizody (przez dziurkę od klucza) -nie zapominam wolność zawsze smakuje tobą ////////////////////////////// pogmatwałem jak zwykle po swojemu ale wiersz (prawie) stonowany bywaj
Tali Maciej Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 jakoś tak bez echa przemknął przed oczami, przeczytałem dwa razy i .... no właśnie, jakoś tak bez życia w tym wierszu pozdrawiam
Stanisław Kamykowski Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 z całym szacunkiem dla powyższych komentatorów podoba mi się w takiej formie w jakiej go zastałem, przeczytałem juz kilka razy i zapewne jeszcze dziś przeczytam kilka(naście?) następnych
Nechbet Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 dziękuję za przeczytanie i komentarze, cóż, nie zawsze wszystko wszystkim sie podoba, :-) dobrze, gdy choć jedna osoba coś dla siebie znajdzie :) pozdrawiam serdecznie :* :-)
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Hej! mnie tez sie podoba na prawdę. zgrabnie, ciekawie. "kolejne" można wyrzucic, zmień na "ś" i oki. pozdr
Nechbet Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 dziękuję pięknie Kamilko, "kolejne" muszą zostać :-) a dlaczego mam zmiękczać? kurcze bylam święcie przekonana, że "przyspieszone" pisze się tak...pogubiłam się, no ale skoro dwie osoby już poprawiły, to pewnie macie rację, choć już sama nie wiem ;) pozdrawiam cieplutko ;*
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 a nie, najpierw napisalam ze "kolejne" moga być i tak.. pierwsza myśl najlepsza. muszą być:)to duzo zmienia. to są te słówka...;)pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jakby tego ostatniego wersu nie było, tych czterech liter - utwór miałby znacznie poszerzoną interpretacje, wypadł by z toru, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. To "tobą" psuje całośc - przynajmniej mam takie wrażenie, czytając wiersz bez tego wersu. Pewnie, że tak. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi