Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Po co mi słońce, po co mi cień w świecie pełnym zmartwień po co mi wiatr i ptaków śpiew gdy cały czas ogarnia mnie gniew nie smakuje mi woda ani najdroższe wina nie chodzę do teatru ani do kina nie potrzebuje plaż złotych czy  szczytów gór oceanów głębin ani lekkości chmur żadnego świata i gwiazdy na niebie ale ponad wszystko ja potrzebuje ciebie
    • Na prostej drodze zgubić się najłatwiej wiem bo minąłem wszystkie skrzyżowania teraz stoję na sygnalizacji świetlnej nie wiedząc jakie światło na jazdę pozwala   za wolno jechałem trąbiony przez życie dopuszczony do ruchu przegląd przespałem bez kół jechałem nie płacąc za ubezpieczenie licząc że ominie mnie nieunikniony wypadek   zderzyłem się sam ze sobą bez żadnych świadków Anioł z lawetą z Nieba pospiesznie przyjechał i tylko Bóg widział że nie było dwóch wraków    bo jedno pędzące życie jak wszystkie kochał
    • Piękny jest ten wiersz  Naprawdę  Aż się jakoś tak zasmuciłam  Czasami tak bardzo boimy się wpuścić do naszego życia innych ludzi że nawet nie jesteśmy w stanie podać im własnego imienia zasłaniając się nickiem  Czasami jednak samotność jest już tak ogromna że na bok odkłada się nieśmiałość i wchodzi w relację realnie obnazającą wszystko  Tak jakoś mi się to czyta dziś  Jutro mogę mieć inną optykę  Pozdrawiam serdecznie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Berenika97 odsuwając przymiotniki na bok, o tym miało być. O korzystaniu z przyjemności gdy życie sprzyja i adekwatnie - o gorszych czasach i innych potrzebach. I ze dobre chwile zostają w człowieku, zatem równiex̌ dlatego nie ma co ich sobie żałować. I o akceptacji, że nic nie jest wieczne, ni lato, ni zima.  Mistrzyni. Pozdrawiam. Bb
    • @Papierowy Lis masz cudny nick  Bardzo mi się podoba

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jeśli chodzi o ten wiersz to jest taki trochę uwalniających od przeszłości    @Wiechu J. K.ja również pozdrawiam serdecznie  @Papierowy Lis masz cudny nick  Bardzo mi się podoba Jeśli chodzi o ten wiersz to jest taki trochę uwalniających od przeszłości   
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...