Tomasz H Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 tak dużo mówicie trzeba tak robić tak nie wolno wolno tu wchodzić tam już nie bardzo to wypada mieć tamto jest nie trendy a ja mam to gdzieś chce robić co chcę być, gdzie serce pchnie bo tak wyglądać może moje niebo i nie zgadzajcie się ze mną ono jest moje nikomu nic do niego sam je pielę, strzygę trawę nawet wydeptałem własna ścieżkę do studni uczuć też przeze mnie wykopanej na polu bezdusznych spojrzeń wykalkulowanych marzeń szablonowo upojnych. kiedyś dzieliłem niebo we dwoje jej miało uzupełniać część moją po latach nawet anioły kasłały od dymu nie dało się zszyć tych chmur ciągle padał deszcz później śnieg zaspy zrobił i nawet twarze były bałwanowe rano sztywne nogi zabroniły tańczyć niby, że się złamią w zimnie nie chciało się już walczyć ożenione niebo zmarło burzę tworząc resztki marzeń darło zupełnie nic nie budując jakby umieranie… za darmo czasem słucham jak mówicie tak bardzo chcę się czegoś nauczyć tylko że wy też macie nieba swoje jak sito ciągle gdzieś kapie i biegacie z łez miednicą gdzie mam się udać do szkoły? kiedyś wystarczył dopóki nie jestem zupełnie goły szukam recepty na życie po życiu. 22.04.2006
gabriel p. Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 dłoni na zgodę nie podam, ale na palec jeszcze się zgodzę ;-) forma dość dziwna - tu rym tam biało, tam już całkiem gołe wersy. trzeba by go troszkę uporządkować a wtedy może być już tylko lepiej :-) pozdrawiam
Tomasz H Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 :) czasem jest tak,że napiszę od serca wiem,że nie potrafię, ale cieszy mnie to bardzo pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi