pathe Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 wciśnięci w przytulne fotele nawlekamy na nitki korale obietnic udajemy kontrolę na gwarantach nierdzewności brak punktu wygasanie a jednak- zrudział krajobraz za oknem my i te słowa
Veronique Sijka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 odstają mi "nitki" - zamieniłabym na nawlekamy korale obietnic poza tym plusuję pozdrawiam
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nitki są b. ważne, bo tworzą osnowę czasu, no i dają się łatwo przecinać Mojrom (dobra, wiem, trochę się zapędziłem, ale tutaj nitki naprawdę są ważne:). Pzdr.
Tali Maciej Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 a ja się zgodzę Veroniqu że nitki jakoś tak nie leżą, może by jakoś poszukać synonimów,albo pobawić się inwersją, bo rzeczywiście ten zabieg lekko zgrzyta a ogólnie to całkiem całkiem odemnie plus pozdrawiam
pathe Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 pomyślę nad tymi nitkami.wydają mi się być potrzebne, ale... w każdym razie cieszę się, że miniaturka nie tylko mi się podoba:)
M._Krzywak Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Dobre - wszakże jeden koral może równac się jednej obietnieci, a ową nic przełożyc nawet na te Mojry - w końcu tradycja... Ja też na tak. Pozdrawiam.
pathe Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 dokładnie.nitki zostają bo bez nich nie bedzie wiadomo o co chodzi:)
pathe Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale miło.thx:)
Nechbet Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 nawlekamy na nitki korale obietnic - chyba torszke nazbyt banalnie brzmi, II część znacznie lepsza pozdrawiam serdecznie
pathe Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)może, ale tylko brzmi. dzięki za wizytę:)
Rekomendowane odpowiedzi