Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie rozdrapują mulistego dna czystymi paznokciami oddech wstrzymują chwilowo zachwyceni szampańskimi bąbelkami częstują półuśmiechy z czynszowych kamienic wyłuskują perły oto ciało twoje pięćtysięcyeuro [sub]Tekst był edytowany przez Mirosław Serocki dnia 13-12-2003 22:38.[/sub]
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mirku, ja już kolejny raz czytam ten wiersz i jakoś tak... nie podchodzi mi w żadne gusto. s.m. [sub]Tekst był edytowany przez Seweryn Muszkowski dnia 13-12-2003 19:28.[/sub]
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Szczerze? Też mi nie podchodzi w żadne gusto, ale cóż... Skoro już jest, to niech zostanie. pozdr.
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cóż... chciałbym być wyłuskaną perłą ;) ale perłą nie na chwilę i nie w kolekcji zimnych dorobkiewiczów ;)
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeżeli tak to odbierasz, to o.k., ale zapewniam, że "taką" wyłuskaną perłą nigdy nie chciałbyś zostać. Pozdr.
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiem w czy rzecz... ale na dzisiaj wolę optymistyczną interpretację... Piotr M.
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bez "oto ciało twoje" tekst jest dostatecznie czytelny ;) P.M.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dyskutowałbym, ale nie będę :) Przynajmniej dla mnie jest czytelny, a to już dobrze świadczy o autorze :)))) Pozdr.
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Świetna ta opera-jedna z moich ulubionych.Wierszem moim zdaniem doskonale uchwyciłeś atmosfere-jaka panowała,kiedy po raz ierwszy na niej byłam.ŚWIETNY.Gratuluje.To jest prawdziwa perełka:))
Rekomendowane odpowiedzi