Smetny Szaraczek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 drzwi zamkniete zostaly juz sie stad nie wydobede pozostaly mi tylko trzy wyjscia moze priorytety mi sie pojebaly ale ja tak czuje caly czas cos mnie kluje bez celu sie snuje sam siebie oklamuje dawno juz umarlem choc bardzo tego nie chcialem teraz mecze sie w zyciu bez zycia nie wychodzac z ukrycia skrycie zastanawiam sie nad opcjami ktore mi zostaly moze ci sie wydac ze jestem maly ale mnie juz nie ma moja psychika jest juz niema mysle moze zostac ludzac sie ze ktos mnie wypusci moze dusza powrocic sie skusi moze wejsc w mala ciemna dziure gdzie kolory wypelnia moj mozg nie czujac nic niczym nie byc lecz kolory powoli sie rozmyja nicosc mej osoby do reszty zryja a moze wpasc w dziure drugiego kata gdzie ogarnie mnie cisza ta wszechobecna ciemnosc bez mozliwosci odwrotu dojde do miejsca gdzie nie ma klopotow nie ma czarnych kotow bez niskich lotow nicosc absolutna meczy ta klotnia to wszystko sa wyjscia bez wyjscia zadne nie pomoze osiagnac celu mego ale moze ukoje bol tego i tamtego dla ktorego jestem balastem zwyklym chwastem odpadne niczym uschniety lisc z drzewa w przestrzen ciasna a zarazem tak szeroka wszyscy tylko klapia odwroca sie i nawet nie zaplacza odkaszlna i stwierdza on juz dawno gasnal takie jest zycie zostalo zbite jak butelka po prycie i raz dwa rak umycie lux aeterna i tak nastapi wiec po czo czekac i bez sensu jebac...
Yasioo Zimiński Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 taa debiut. wszystko jest nie tak. po pierwsze bez polskich znaków czytanie poezji to żadna przyjemność. tym bardziej kiedy są dosyć niefrasobliwie użyte wulgaryzmy, czy coś. rymy są straszne, tzn. kiepskie, prostę, słabę no. szczerze powiedziawszy nie doczytałem do końca, bo ani fabuła ani cała reszta, ale rzuca się w oczy niezgrabność zapisu. przyjemnego pobytu na forum. pozdrawiam.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 o Matko Boska! "i bez sensu jebac..." - sam podsumowałeś heh... no ale próbuj dalej pzdr wiktor
Espena_Sway Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 pozostaly mi tylko trzy wyjscia zacząć stosować znaki polskie i pisać coraz lepiej pozostać przy grafomanii albo już nic nie publikować pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Ewka Kruk Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Wiem że to nie tak... Masz w sobie głębię i coś co kazało Ci TU BYC. A zarazem czuję w Tobie bunt byc może nie przez kazdego zrozumiały.Ale jest . Słowa . Wulgarne . A czy nie potrafisz ich zastąpić innymi? Rymy ? Twoja wizja.?To jak chcesz coś przekazać . Myślę że jeszcze Cię tu zobaczymy .....w bardziej pozytywniej wersji. Pozdrawiam:)
M._Krzywak Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 "paranoja trzyma w szponach życie w wytapetowanych inkubatorach" - to cytat. a utwór - koszmar. Pozdrawiam.
ewa łabiak Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podpisuję sie pod tym! ludzie zrozumcie tu inni czytają te wiersze nie piszecie sami dla siebie użalając się nad zyciem
Julia Zakochana Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 czy to jest tekst słabej piosenki hh?? po czo czekac i bez sensu jebac dokładnie - paranoja
Alicja Najdowska Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 jak już chcesz robić rymy to rób je wszędzie, bo "wszechobecna ciemnosc" chyba gdzieś zgubiła pare... polskie znaki też by się przydały... i postaraj się przeczytać swój wiersz pare razy przed tym, jak go dodasz oki?? pozdrawiam
mikołaj chrobochek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Boże,wielki Boże skąd oni się biorą?
elza sta Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 cytuję.....poetę tego cechowało szlachetne ubóstwo myśli''
Rekomendowane odpowiedzi