Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
wierszyki 2 253
Dziękuję @Marcin Tarnowski
Jestem otoczona przez stadko dzików ;) Jeszcze ich nie widziałam, ale dosłownie mam zryte przy całej ścieżce do szkoły kolejny raz.
Pozdrawiam
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Kamil Olszówka · Opublikowano
@MIROSŁAW C. Także odpowiem fragmentem jednego z moich wcześniejszych wierszy: Długimi nocami płacze wciąż Wołyń… Łzami podobnymi gwiazdom spadającym… -
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
@Starzec Inaczej, jak autor by chciał, a jeszcze ze szkoły dźwięczy mi niezadowolony głos polonistki: źle zrozumiałeś i jest to odstępstwo od zrozumienia poprawnego i jest to błąd, grzech. Inaczej jest słowem neutralnym, bo może gorzej, a może lepiej. Wiersz jest reperkusją niezadowolenia niektórych autorów, tu i nie tylko, z odmiennego rozumienia napisanego wiersza. Autor uważa, że on wie najlepiej o czym napisał, a odmienne rozumienie jest niewłaściwe, czyli złe. Dzięki za wpis i pozdrawiam. -
Przez Starzec · Opublikowano
mam pięć lat i przeżyć niewiele za to sny szaleją i budzą mnie nagle słońce mgła na przemian mi ścielą pejzaże a jakże za sto lat snów będzie niewiele za to przeżyć fura i zdziwi się życie mgła i mgła w pejzażach już utkwi na stałe a jakże -
Przez Starzec · Opublikowano
@Marek.zak1Ciekawe i chyba całkiem aktualne przemyślenia. Z jedną frazą mam jednak problem, " utwór zrozumie źle". Moim zdaniem "utwór zrozumie inaczej" byłoby chyba mniej kontrowersyjne :) Pozdrawiam:)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne