masciemka85 Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Kiedy jesteś blisko mnie Cała ziemia trzęsie się Masz tak wielką w sobie moc Że przysłaniasz nawet noc Nosisz w sobie wiele ciepła Nie chcę żebyś mi uciekła Jesteś wiosną-kwitną bzy Jesteś latem-słońce lśni Kiedy jesień-dajesz ciepło A gdy zima-z Tobą "piekło" Obdarzyłaś mnie przyjaźnią To jest dla mnie rzeczą ważną Bo ktoś taki jak Ty Spełnił me najskrytrze sny Cieszę się że Cię poznałam I tak bardzo pokochałam Dzięki Tobie znów się śmieję Dzięki Tobie jest weselej Wiem że piszę znów głupoty Pewnie nie masz już ochoty Czytac te moje wyznania Ale co ja zrobię z tym Że mi sam wychodzi rym? To dla Ciebie piszę wiersz Boś Ty moją muzą jest możesz śmiać się jeśli chcesz Lecz to moja przyjaźń jest!
Rafał S. Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Lubie o miłosci.Aczkolwiek momentami naprawde banalny,oklepany.Ale wyraza obawe nadawcy o znuzenie adresta i nieakceptacje,jednoczesnie lęk w wyrazniua uczucia,ale chęć była silniejsza a strach czyms trzeba było stłumić.Plusik za treśc ktora rozmiem i do mnie trafia ale za strone techniczna, powtorzenia i porownia minus.
Yasioo Zimiński Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 momentami? dajże spokój! przeczytałem cztery wersy, cztery niepotrzebnie przeczytane pełne czestochowy wersy. do skasowania. niestety.
Rafał S. Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Nie chialem na dzien dobry Gościa dołowac, dałbys mu szanse kiedys sie może rozwinie. Pozdro
Yasioo Zimiński Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 jak potrzebuje pisać to będzie to robił, jeśli traktuje to poważnie to będzie się rozwijał. ja traktuje to powaznie (chyba) dlatego nie będę ściemniał, że to jest ok. pozdro
Smok Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 "bo wszyscy Polacy to jedna rodzina..." dla mnie pod tą kategorię podchodzi. stanowczo na nie. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi