Tomasz_Biela Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 podpowiedz mi kiedyś jakie kwiatki a może coś na ozdobę żeby nie zwiędło bo osobiście nie przepadam za okazją która równie szybko zasycha jak kwiat czy to róża czy stokrotka czy jesteś nią ty więc nie zasypiaj ani nie zasychaj gdy mówię że nie lubię okazji tylko nasz związek
Letnia sukienka Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 e takie to miałkie jakieś :) pzdr
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no możliwe pisałem że dodam taki jakiś cukierek może nie jest taki słodki aaaale nie piszę takich wierszy no zdarzają się raz na ileśdziesiąt dzięki bywaj
stanislawa zak Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Tomku, malutkie ale jakże słodziutkie, podkradnę! pozdrawiam ciepło!
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak obawiałem się słodkości :P dzięki bywaj
Ewa_Kos Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Ja tez nie lubię okazji, bo to ''sztuczna'' powinność.Wiersz jest prawdziwy i tyle; zakończenie bardziej. Pozdrawiam. EK
Espena_Sway Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 mmm Bielaczku, bardzo smaczny ten Twój wiersz :P. czuję kokosowy aromat więc wcinam całą buźką :P Łejeczka :*
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano fakt ;) dzięki bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja dodaję języczek na przystawkę :P mmmm jakie smaczne :D Bielaczek :*
Luthien_Alcarin Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 zamiast zwiazke chyba wolałabym nie wiem : "bycie obok"...no ale to dedykowane cuś, wiec nie marudze:) plusik (nie duży, nie wyrosnięty ale zgrabny:) POzdrawiam Agata
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jest dedykowany dzięki za odwiedziny bywaj
Smok Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 no ten mi się podoba, cukierkowo-słodziutki hehe
M._Krzywak Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przecież ten wiersz nie jest ani cukierkowany, ani słodziutki. Dla mnie średniak, ale ze wskazaniem plusowym, bo daleko mu di gniotów o podobnej tematyce. Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przecież ten wiersz nie jest ani cukierkowany, ani słodziutki. Dla mnie średniak, ale ze wskazaniem plusowym, bo daleko mu di gniotów o podobnej tematyce. Pozdrawiam. dzięki Smoku i Michale bywajcie
le_mal Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Napewno inny od wcześniejszych. Fajny klimat.pozdrawiam.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Na pierwszy rzut oka niezbyt ciekawie.. ale przeczytałem drugi raz i... ok, choć końcówka pierszej części (tej długiej) nie podoba mi się. pozdrawiam /Arek
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za rzucenie kilku słów bywaj
Beenie M Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 podoba mi się to porównanie... szczególnie kobiecie miło wiedzieć, że nie jest tylko okazją pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi