Ewa_Kos Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 gdy rano wstałam w okienko spojrzałam mroźno - nie usłyszałam głosu ptaszyny z kalendarza wiem dzisiaj dzie wuszka ma imieniny życzenia szczęścia - cóż taka era posyłam solenizantce wprost z komputera życzę byś w życiu była szczęślwa żyła jeszcze 100lat nigdy nie była zgryźliwa i jeszcze tylko samych dobrych zdarzeń a przede wszystkim spełnienia marzeń C.H.S
Krzysztof Wysocki Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 do życzeń się dołączam niech zawsze dzie wuszka ma szeroko otwarte uszka
e-m-e-m Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 I nóżki - świntuszki w ten dzień do poduszki.
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co to za bies ten C.H.S. ?
Miłka Maj Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 o rany, dopiero com tutaj zajrzała! dzie wuszko-baw się do białego rana, przyjmij i od Miłki życzenia: wszystkich marzeń spełnienia byś nie czuła samotności i zawsze miała dużo miłości :) buziiii/V.
stanislawa zak Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 i ja się dołączam do grona wspomnień do życzeń wszystkich razem i osobno ode mnie niech ci się wiedzi i z tyłu i w przedzie a każdy dzień z radością jedzie
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ja dla każdej z piórem ewy tylko ziarno chłopom plewy
Rekomendowane odpowiedzi