Julia Zakochana Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 tytuł: kochać przez atlantyk upadam miękka pościel wypełnia zakamarki twarzy strach kreśli rozmazany szkic upalnych dni ty - po drugiej stronie oceanu ja - tęskniąc w cieniu orzecha odliczam liście byle do jesieni
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 zawsze się mówiło, byle do wiosny, ale wiersz jest wyborem słów pojawiających się na forum:- miękka pościel, zakamarki twarzy, kreśli zarys,odliczam liście,TO JUŻ BYŁO! pozdrawiam
Zielony promyczek Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 A mnie się podoba, fajny klimat w tym wierszu, taki ciepły, miękki, lubię takie utwory.
Julia Zakochana Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 wiersz jeszcze z lata.. już tu był na tym forum w pierwotnej formie.. teraz troszke dojrzał, ale to nic spejalnego.. ;) dzięki Wam za odwiedzinki
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ach Julio, to twój był! dlatego wiem że było! miło, pozdrawiam
Julia Zakochana Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 może Ci się skojarzyło ;) ale wiem też, że jest mało odkrywczy i zdaję sobie z tego sprawę ;)
Rekomendowane odpowiedzi