Julia Valentine Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Adam i Ewa śmieją się z dzisiejszych zakochanych oni mieli łatwiej skazani na siebie nie bawili się w przeznaczenie dwie połówki i tak dalej kochali choć to wcale nie jest pewne ale byli prawdopodobnie i teraz śmieją się do rozpuku zawieszeni dziś krzyżujemy palce po kolejnym zadzwonię choć to znowu nie ta przykrywka do tego garnka ile można dobierać czekać Adam i Ewa mieli łatwiej
Julia Valentine Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ciagle mam problem z tytułem - dow yboru ten co jest albo "* * *" - co lepsze? a może macie jakiś lepszy pomysł? czekam z niecierpliwością pozdrawiam serdecznie
mikołaj chrobochek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 daj tytuł ,,przed miłością"
Julia Valentine Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko, że to banalne... ale dzięki za pomoc, pozdrawiam serdecznie
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 skazani też wydaje się banalny już tyle tych skazańców na świecie
Roman Bezet Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Tytuł? To proste ;) "Zakochani Adam i Ewa". :D Nie, ale "skazani" to strasznie brzmi. Lekko przegadałaś - wiesz gdzie? (poszukaj wsród dopowiedzeń, dookreśleń). Koniec bardzo, bardzo banalizuje - a gdzie te 'wzloty', 'szaleństwa' czy choćby zwykła 'burza hormonów' ;)ile można czekać - może tak zamknąć? pzdr. b
Julia Valentine Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 "skazani", bo mimo wszystko ma pesymistyczny wydźwięk, ale coraz bardziej skłaniam się do wersji bez tytułu :) postram się odgadać go, a puenta - w sumie przydałaby się lepsza ;) pozdrawiam serdecznie
Julia Valentine Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Adam i Ewa śmieją się z dzisiejszych zakochanych oni mieli łatwiej skazani na siebie nie bawili się w przeznaczenie dwie połówki i tak dalej kochali choć to nie jest pewne byli prawdopodobnie i teraz śmieją się do rozpuku zawieszeni dziś krzyżujemy palce po kolejnym zadzwonię choć znowu nie ta przykrywka do tego garnka ile można czekać
Espena_Sway Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta wersja mnie się podoba :D pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Roman Bezet Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 No, Julka (W ;), jest ok - nie poznaję tego wiersza! Jak Ty to robisz? :) dyg b
Julia Valentine Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uczę się; i bardzo się cieszę, że już lepiej (jeszcze tylko jedna zmiana i będzie jak trza ;) [oczywiście mam nadzieję, że nie ma tu ironii...] pozdrawiam serdecznie / M ;)
Julia Valentine Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Adam i Ewa śmieją się z dzisiejszych zakochanych oni mieli łatwiej skazani na siebie nie bawili się w przeznaczenie dwie połówki i tak dalej kochali choć to nie jest pewne byli prawdopodobnie i teraz śmieją się do rozpuku zawieszeni dziś krzyżujemy palce po kolejnym zadzwonię choć znowu nie ta przykrywka do tego garnka ile można dobierać
magdamalek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 na pewno nie skazani... zbyt błahe nic sie ztym wierzsem prawie nie łączy... pozdrawiam
Julia Valentine Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż, nie spodziewałam się tutaj komentarza, tym bardziej po takim czasie - miło mi, że ktoś jeszcze do mnie zagląda; byłabym wdzięczna za rozszerzenie komentarza; a co do wiersza to jest to pewna zabawa, a każdy odczytuje go jak chce :); serdeczności
Rekomendowane odpowiedzi