Dora Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Siedząc na pniu nad brzegiem jeziora zamknąłeś oczy Wzniosłeś głowę ku słońcu wdychając wiatr Twoja twarz niczym twarz anioła promieniała blaskiem wewnętrznego spokoju
Zielony promyczek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Hmmm... niby nic odkrywczego, ale podoba mi się, ładnie opisane, jak na taki obrazek, długość wiersza jest w sam raz.
Tali Maciej Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 to poprostu 3 zdania pocięte enterem i jak na tak krótki tekst jest w nim zbyt wiele ruchu "Siedząc zamknąłeś Wzniosłeś wdychając" nie potrzebnie tak wiele tego i jeszcze puenta która tak prawdę mówiąc nic nie daje, w sumie ten tekst jest o niczym, zwykły opis, bez dna czy ukrytej treści ja na nie pozdrawiam
Noe-Gd Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zwycięstwo zła Odchodzisz a pośród drzew wiatr się chowa i zdziwiony milczeniem owiec niedowierza sam sobie, lecz nawet on nie śmie spytać: Dokąd odchodzisz poeto umarłych? Kto teraz pośród czterech pór roku wspomni poległych , oszukanych i wykorzystywanych? Ostatnia para koni uniosła łby znad owsa, wyczuły odejście ostatniego sprawiedliwego, ale pełne pyski nie pozwalają im zarżeć, one także pogodziły się ze swoim losem. Będą ciągnąć wozy z hańbą aż do śmierci, tak samo jak i ty. Noe-Gd Gdańsk 25.02.2006 /18.17/ [email protected] 25-02-06 18:25 romdar77 -------------------------------------------------------------------------------- Dane o autorze: Nick: noe-gd Wiek: 42 Data wpisu: 2006.02.25 18:35 Ilość wierszy w debiutach: 3 Ocena: (liczba głosów: 3) -------------------------------------------------------------------------------- Komentarze agev 2006.02.25 18:43 Cudowne. Dla mnie rewelacja. -------------------------------------------------------------------------------- barbara 2006.02.25 18:56 Mi sie takze bardzo podoba Twoj wiersz... pozdrawiam Basia -------------------------------------------------------------------------------- kinga 2006.02.25 19:07 "kapelusze z głów" :) Podoba mi się -------------------------------------------------------------------------------- Jak widzicie ,komentarze stąd i skądindziej różnią się...przypadek? Dodaj komentarz Ostatnio edytowany przez Noe-Gd (Dzisiaj 19:31:20) -------------------------------------------------------------------------------- Dnia: Dzisiaj 19:30:29, napisał(a): Noe-Gd Czytelnik
Roman Bezet Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Ciekaw jestem jakie obrazy, jakich malarzy lubi autorka? Mnie taka estetyka razi. Ten rodzaj "słodyczy". Jest martwa. pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi