Luthien_Alcarin Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 to nie jest ambitny wiersz - to jeden z takich wierszy o wszystkim więc na początek niech będzie nic - bo tu zawiera się wiele a potem pęcznieje s a o h c chaos za nim burza i fale niespokojne (tutaj przeciąga się dzień trzeci – raczkuje) jest to niewdzięczny temat do pisania bo w wersach się rozpycha za nim siedzi historia a w głowie ma tylko rewolucję przewroty i pana Kowalskiego ja stoję w przedziale współczesnym i myślę sobie że najbardziej z tego nic i wszystko lubię ziewać ci w ucho w ręce i szalik w takie dzień dobry co tylko z chwilą zna się po imieniu
Espena_Sway Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 wiersz ma swój klimat. szczerze mówiąc najbardziej podoba mi się początek i zakończenie od lubię. jedna uwaga, zmiana wersyfikacji za nim siedzi historia a w głowie ma tylko rewolucję przewroty i pana Kowalskiego pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Klaudiusz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 to co zrobiłem poniżej to bynajmniej nie w celu porpawiania tekstu, a tylko dowód na to że wiersz sie spodobał i to bardzo, nie będę zostawial ochów i achów a tylko właśnie wkleje mój odbiór - wyłącznie po to żeby koment sprawiał wrażenie rzeczowego (nawet czytać nie musisz :) ) pozdr :)) to nie jest ambitny wiersz - to jeden z takich wierszy o wszystkim więc na początek niech będzie nic - bo tu zawiera się wiele a potem pęcznieje s a o h c chaos. Za nim burza i fale niespokojne (tutaj przeciąga się dzień trzeci – raczkuje) jest to niewdzięczny temat do pisania bo w wersach się rozpycha za nim siedzi historia a w głowie ma tylko rewolucję przewroty i pana Kowalskiego ja stoję w przedziale współczesnym i myślę sobie że najbardziej z tego nic i wszystko lubię ziewać ci w ucho w ręce i szalik w takie dzień dobry co tylko z chwilą zna się po imieniu
stanislawa zak Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 pomysłowy i misiem pozdrawiam
Luthien_Alcarin Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 hej:) dzieki wielkie za ciepłe słowa :) wszystkie motywujace i misiowe:) Pozdrawiam Agata
nimue Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ja tez bede kadzic ;-) bardzo mi sie podoba, ze niby nie mial byc ambitny a jednak :D oby coraz wiecej takich wierszydel powstawalo :-) pozdrawiam
Amras_Elensar Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 To jest ambitny wiersz:) Ten porozsypywany chaos wcale tak źle nie wyglada. Masz świetne pomysły. Pozdrawiam AE
Rekomendowane odpowiedzi