Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @agfka może nie u kazdgo ale przeważnie tak

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@jan_komułzykant :) jasne, że 'ich' - poprawiłam, dzięki:) Trafne Twoje poezjowanie :)       @agfka piękny wiersz zacytowałaś... Ja z przekory dość często o róży, bo ktoś mi kiedyś napisał, że temat wyświechtany. A ja uważam, że nie ma tematów wyświechtanych, każdy z nas jest indywidualnością i jeśli pisze o róży szczerze, po swojemu - to to nigdy nie będzie kopia. Dziękuję:)     @Ewelina @Kamil Olszówka Podziękowania:)    
    • @Yavanna Dziękuję. :)
    • Teraz jestem kobietą.. z podnietą kiedy widzę BMW i skórę na grzbiecie na co mi inne ciecie?   chciał się ze mną spotkać jakiś twórca do tego jednak nie znalazłem rymu   ..więc dałem mu kosza.   twórca miał głupi uśmiech dziecka   a dziecko, jak wiadomo nie zna się na tych klockach zdradach, prowokacjach i miłostkach   zbyt naiwne jest, żeby myśleć o poważnym związku codziennych kłótni, przesiadywania przed telewizją i rozrzucaniem czasu jak gnój po asfalcie na wsi przez przypadkowy traktor, na przedwiośnie życia   bo przecież małżeństwo niczym wiosna życia trwa, aż pojawi się środek zimy lata nie było i jesieni też po prostu uderzasz w sylwestra, jak w mur?   A czy nowy rok nadejdzie?   Ale miałem szukać rymu.. puścić warto w kąt sławy marzeń dymu   To mi w rym lecz to już wiersz biały grunt, żebym był cały choćby głodny i zniewieściały   ..wieśniakiem bez smaku z rymami trójwersowymi jak raperzy, którym nawijają się na gębę suffixy koniec świata, kiedy głowa pusta   może jednak lepiej było z piórem w ręku? przynajmniej głowa pełna bzdur o tym jak niby to życie opisać   a można opisać go tylko krzyżem 60cm nad ziemią.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...