tom zdanowicz Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Czytać dużo i co? na zawsze już będziemy mądrzy. A ja chcę tylko coś powiedzieć choć sam nie wiem co Wszystko zostało przecież powiedziane nic nowego nie zabrzmi jak pieśń nic nie wystuka miarowego marszu w głowie choć każdy ma możliwość nie potrafimy jednak tworzyć z nicości - byt. I co? Dlatego mam być gorszy? jestem taki jak każdy także homo sapiens.
Julia Valentine Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 słabiutko; wersyfikacja, wg mnie, okropna, kompletnie nieprzemyślana; co do tematu - to to już było, w lepszych wykonaniach, choć rozumiem rozgoryczenie; moim zdaniem ogólnie kiepsko; pozdrawiam serdecznie
Fanaberka Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam, zaraz gorszy! To zabrzmiało jak jakieś przeniesienie. Nie Ty gorszy, tylko wiersze takie sobie. To nie materiał do oceny autora jako osoby. I ja nie lubię etykietkowania, ale przepraszam, nikt nie jest taki jak każdy (dziękować Bogu ;). Poddaję się ;-D Pozdrawiam Cię potomku uciekiniera z Afryki.
M._Krzywak Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 ewentualnie zastanowic się nad treścią. Po prostu szkoda więcej o tym pisac. Nie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi