nefertari Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 wysmarowałeś obrazek przemyśleniami po fragmentarycznej lekturze w stylu filozoficznej bzdury bez zapędu na wybieg dla innychoświeciło cię bo włączyli prąd począłeś rutynowo wbijając do głów że genialnie ponad wszelką wiedzą odczuwaniem zaproszeniem w odszyfrowanie zapętleń bo jakichże odbiorców masz ścigać widelcem kiedy kłapiesz przygryzając język siedząc w czterech na czterech i wpatrując się w cztery odrealniony przez zamek w drzwiach na spust szajbę pulsującą w skroniach manię naciągającą się coraz mocniej w grymasy wciąż nowych własnych drzesz włosy z brody jakby tu mniej bolało w przerwach gryzmoląc kolejne światy dzisiaj gorzej się czujesz masz lęki osacza cię powietrze sączące przez szpary okien niepojęte formy życia znowu będą cię dusić aż do bezdechu w którym umrze żarówka napęcznieje kołdra opustoszeje strzykawka myślisz że to śmierć cię goni co noc bo do ciebie pasuje dlatego cisza w mroku stąd słowa na kartkach wszystko tylko z tobą związane tobą zajęte jakby nic miało wiele znaczeń - nic naprzemienne rozdygotane ciężarem wklęsłe w materac
Espena_Sway Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Nefertari, długi ten Twój tekst, szczerze mówiąc wolę krótsze. ale ten mnie zaciekawił zatrzymał na dłużej. widzę tu kilka bardzo dobrych momentów. plusuję pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
nefertari Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 qrcze dziewczyny, jakże się cieszę, że postanowiłyście skomentować mój wiersz. dzięki wielkie, bo już myślałam, że cały do bani, skoro wszyscy milczą. jeszcze nad nim myslę, kombinuję z początkiem, bo osobiście nie do końca jestem z niego zadowolona. pozdrawiam serdecznie Nef udobruchana:)))))
Rekomendowane odpowiedzi