bajka-bajka Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 wbita w ramy pogiętego świata borykam się z myśli natłokiem pogięte godziny zmieniają się w lata pogięci ludzie mijają mnie bokiem serca zmiażdżone kamieniem rozsądku oczy zalane od łez potoku nie warto wnikać ,czy to w porządku gdy z rana czekasz juz zmroku pogięci ludzie w pogiętym świecie, na prostą wyjść już nie mogą czyja to wina? pewnie pytacie pogiętych wspomnień drogą prostować też już dziś nie warto czegoś, co twardo skrzywione to, co jest jutro, jest życia kartą nie ważne to, co minione
Waldemar Talar Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Gratuluje debiutu piękny wiersz Pozdrawiam Waldemar
nefertari Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 nie lubię rymów więc na temat wiersza się nie będę wypowiadać, bo boję się stronniczości. natomiast po co owe 3 kropki? i czemu np. nie 7 lub 5? :))) pozdrówkowo
Faust Fryc Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 wiersz bardzo mi się podoba :D naprawde.. baaardzo :D
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Wierszyk ładny i w prosty w treści. Tylko forma ciutek pogięta Powinnaś jeszcze wiersz dopieścić Szczególnie o rytmie pamiętać
Leila Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witaj na poezja.org. :) Gratuluję debiutu - wiersz prosty, ale daje do myślenia.
bajka-bajka Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 dziękuję za odwiedziny....pozdrawiam ;) ja -to kobieta hehe
Rekomendowane odpowiedzi