Tomasz_Biela Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ładny no i to chyba tyle mojego pozdrawiam "chwilowo" na forum można powiedzieć "przejazdem" T
stanislawa zak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 dziewuszko, ciągle gdzieś gnasz ,pędzisz i tak dziwię sie że znajdujesz czas dla mnie, dzięki!!!Atak na wiosnę!
stanislawa zak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 kirke odwdzięczam, przesyłam pa! Eugen, ty to masz nosa!!!jasnowidz, tłumacz snów? aż strach bierze,a ja tak się uzewnętrzniłam he he,,,dzięki Tomku, a mi tak brakuje twoich przeinaczeń, nie mam co drukować, bo nawet i drukarka sie zbuntowała( chyba z tęsknoty) dzięki!!!
Ewa Rajska Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 mmm....tak sie cieplutko zrobiło:) i słonecznie i wiosennie, że nawet ten upadek nie był aż taki bolesny:) chociaż nadał to konieczne "coś" tylko, żeby za dużo tych upadków nie było biedna biedronka.... pozdrawiam ciepło ER
stanislawa zak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ewuniu, biedronka rade se da i sie nie wykołuje( następnym razem)z łóżka! pa dziękja!!!
Regina Misztela Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 piękny wiersz, dobrze, że zajrzałam na te utwory co już minęły!!!! extra..dla mnie że już kolokwializmem pojadę;) Reginka
Rekomendowane odpowiedzi