ferneta Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Gdy kiedyś ktoś odkryje że jesteś najpiękniejsza wiedz że ja uważam od zawsze tak Gdy kiedyś ktoś przysięgę wyryje Tobie prosto w twarz obiecujac złotego partnera wiedz że srebrnego już masz Gdy kiedyś ktoś Cię spyta czy wybierzesz się z nim na spacer pamiętaj o mojej prośbie sprzed lat Gdy kiedyś ktoś oświadczy że chce być z Toba do końca wspólnych dni przeczytaj moja modlitwę Jeszcze Raz.
paty 18 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 nio ciekawe... mi się podoba...
ferneta Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 dzięki Patrycja..prawdziwy jak każdy mój nie mogłem usnać, wstałem i napisałem, cieszę się że Ci się podoba poczytam Twoje również ::))
Yasioo Zimiński Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 nic nowego. nie podoba mi się.
ferneta Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 a czego się mogłem spodziewać, przecież byłęm pewien następnego komentarza w tym stylu he..ludzie, jasiu to co dobre nie musi być nowe nie musi się również Tobie podobać, wy tam sie znata na poezji...
Rekomendowane odpowiedzi