Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Jak upodli dildo, pukaj   Jak upodli pupę pupil, dopukaj
    • @Tymek Haczka   ty biedny mały szpicelku.   prowokujesz i donosisz.   nawet nie chcesz wiedzieć jaki los spotkałby cię gdybys był żołnierzem.    
    • Dziś w przedszkolu u dzieci w Palatach Jest Mikołaj (istota brzuchata) Nagle z grupki berbeci Troje do niego leci To jest mój! I mój! To mój jest tata!
    • @hania kluseczka   Haniu.   na to czy bedè cię wspominał czy nie nie masz wplywu.   możesz mnie o cos poprosić.   a ja jestem dżentelmenem wiec zapewne ci ulegnę.   trochę dziwnie się czuje bo wczoraj nazwałaś mnie agresywnym psycholem.   wcześniej pisałaś o urazach w opcji 3xl i poziomie IQ.     ja chodzę w ciuchach 3xl ale dlatego że jestem dobrze zbudowany . IQ tez mam niezłe tak więc nie czuje się twoimi uwagami przygnębiony.   raczej rozbawiony.   a co do psychola. nie musisz się mnie bać!!!!!   i nie mam do ciebie żalu, że na mnie napadłaś.   jeżeli napiszesz kiedyś dobry wiersz to przeczytam i skomentuje.   bo ty, inaczej niż twój kumpel jesteś chociaż autentyczna.   nie jesteś jak on szczepiona igłą gramofonową z myślami z AI.   i ja to w tobie lubię.     @viola arvensis   Wiolu.   przepraszam ale muszę się z Tobą zgodzić.   i to zgodzić całkowicie.   jakis arogant wciagnął do brudnej gry zazdrości swoją kumpelkę, Bogu winną Hanie, i zbałamucił tę biedną dziewczynę aplikując jej poczucie chorej lojalnosci.   wszystko juz wczoraj bylo dogadane a trynek, nie mogac widać spać przyszedł jątrzyć ciagnac za soba biedną Hanie.     Wiolu.   bardzo rozsadne są Twoje słowa.   dziękuję za ten Twój głos rozsądku i madrości.   serdeczności.        
    • @hania kluseczka  @Tymek Haczka   Po co łazicie za @Migrena? Prowokujecie, jątrzycie, smrodzicie i wymądrzacie się na tematy ludzi komentujących i utworów, których nie dzwigacie.    Wszyscy Was ignorują, a wy dalej swoje.   Jakim trzeba być zakutym łbem, żeby tak obrzydzać innym pisanie i komentowanie, tylko po to żeby zwrócić na siebie uwagę.      Nie znajdziecie atencji tutaj ani nigdzie gdzie ludzie się szanują i są wobec siebie lojalni - co wam sie tak bardzo nie podoba i przeszkadza.   Idźcie gdzie wam pasuje i dajcie ludziom pisać i wypowiadać sie swobodnie.   Tu kompleksow nie wyleczycie.   Obrzydliwe jest wasze zaczepianie i prowokowanie, wtrącanie się w rozmowy, a potem donoszenie.       
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...