Nicolo_Paganini Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 A grzech choć by i na trzech , jest zawsze tylko grzechem. A Smiech choc by i na trzech, jest zawsze tylko śmiechem. Tak samotna miłosc krążąca wokól ogólnego zagubienia. Tak aksamitny powiew zycia wetkniety w niedoskonałe ciała. I usta Twoje słodko drwiące ze mnie . I oczy Twoje w kórych tone bezdennie. Jak słodki obraz rozkoszy miłosnej Jak Rozkaz "zostańmy przyjaciółmi". W kwesti żałosnej Ta wiara zyje i buduje nowy dzień Ta wiara zyje i rujnuje kazda noc "zapłakane oczy, nie przespane noce, przepite dnie i miłosc do jednej osoby.... tyle zostalo"
M._Krzywak Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Nie wszystko mi podchodzi. początek dobry, ale potem popadasz w pewne banały, jak np. "oczy w których tonę bezdennie". Czyni to wrażenie powielania znanych już metafor, a to obniża wartośc wiersza. Aczkolwiek nie jest źle. Pozdrawiam!!!
Letnia sukienka Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 tez mi się podoba chociaż są uchybienia :) pozdrawiam lucyna
Nicolo_Paganini Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Dzieki ... sami nie wiecie jak bardzo wazna jest dla 16 latka wasza opinia ;) bo może dzieki temu będa ze mnie ludzie ;]
Rekomendowane odpowiedzi