Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 miałem sen patrzyłem na tęczówki a ty nie kupiłaś biletu zbyt banalne na wiersz
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Miałem przerwę w pisaniu, więc wracam w nienajlepszej formie... wybaczcie.
le_mal Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Arku!obudz się,najważniejsze,że JESTEŚ!
kalina kowalska Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 nic ci nie będzie, w końcu jesteś Nieśmiertelny :-) rozwiń trochę ten pierwszy sen pozdrawiam
Letnia sukienka Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 banalnie Arki :) banalnie zdróweczka Lucynka
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Dajcie mi trochę czasu na powrót do formy... następny wiersz już czeka i jest lepszy.
Espena_Sway Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Arku, lubię Twoje wiersze, ale ten jakiś niezbyt pozdrawiam serdecznie Espena Sway :) P.S. czekam na ten kolejny
stanislawa zak Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 mały ale treściwy daje do myślenia.-dlaczego nie kupiła ci tego biletu, nie chciała z tobą jechać? . pozdrawiam
Regina Misztela Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 eee tam przecież tak jak ty talent jest nieśmiertelny.:)
Rekomendowane odpowiedzi