Krzysztof Loska Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Co dzień tak samo jestem w stanie zabić człowieka co wymyślił budzik przesiadując zwykle na czwartym piętrze odbijam wzrokiem wracające lata dziewięćdziesiąte, puste ulice doskonale sobie radzą Przez pryzmat przepracowanych lat nie dostrzegam poprawy jakości co niektóre sprawy gniotą genitalia przynajmniej muzyka tupaca nigdy nie zraziła Nazbyt krótko jeszcze trwa cisza w połowie drogi na piętro po schodach jeszcze gdzieś ominę tańczące w karnawale uśmiechnięte twarze, pokazując słowami Oskara Wilde’a,że życia nie można opisać można je tylko przeżyć
le_mal Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 dlaczeg wlaśnie,,gniotą genitalia,,-nie bardzo mi się to podoba.reszta przemawia do mnie.pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 bardzo ciekawy wiersz, wymowny i nawet te genitalia mi nie przeszkadzają :P pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi