Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Mel666  też to wlaśnie odczułam ;)  mnie osobiscie najbardziej poruszyły wersy : "uczucie na policzku cenniejsze trwalsze delikatne"  Pięknie napisane. Uwielbiam Twoje wiersze :)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Poet Ka Widzę, że mój skromny wierszyk wywarł na Tobie niemałe wrażenie skoro doczekałem się od Ciebie trzech jakże wymownych i pięknych komentarzy. Bardzo to doceniam - w szczególności komentarz z wierszem. Jest w tym wierszu takie oto kilka wersów:

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wydaje mi się, że rozumiem Twoje przesłanie. Ja z kolei próbowałem zawrzeć to w strofach swojego wiersza, pt. "Gorący maj", a konkretnie w poniższych słowach (fragment wiersza): Co prawda nie jestem pewny, czy dobrze interpretuję słowa Twojego wiersza, ale jeśli tak - to bardzo się cieszę, że znaleźliśmy wspólną nić porozumienia, bo jak to mawiają: "Unus concordia, ibi victoria" = "Gdzie zgoda tam zwycięstwo" Dziekuję za Twoje komentarze PoetKo. Pozdrawiam serdecznie! J. J. Zieleziński
    • @wiedźma to tajemnica... skruchy.
    • @Charismafilos Tylko prawdziwa łza ma moc, by rozbić kamień zła.  Czytam z tego, że skrucha jest silniejsza niż zło, a szczerość kruszy twardość kamienia.  Wzbudza refleksję;)  Pozdrawiam.
    • @wiedźma jak zwykle idealny komentarz. Dziękuję:).Chcialam również pokazać, że to co kochasz może być również tym co niszczy. @ Poet Ka dzięki 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...