ewan_mcteagle Opublikowano 23 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 zachłysnąłem się suchym powietrzem chcąc policzyć gwiazdy właśnie tu pająk z oczami niczym latarnie wpadł mi do koktajlu i już nie mam ci ofiarować pieniędzy ani nawet kości Bukowskiego na obiad schodźmy więc dalej dalej dalej bardzo nam szkoda nas wielka szkoda że powietrze znikło we mnie gdy paliłem ostatniego papierosa myślałem o Chopinie z garstką polskiej ziemi i o wakacjach na Syberii a ty śmiałaś się piękniej niż ja używając więcej siły niż to konieczne gram główną rolę faceta #5 który wyszedł ale ty i tak wolisz innych i niech ci będzie.
nefertari Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 stylowo nie w mój gust. powszedniość środków:gwiazdy,powietrze(x2),główna rola. "niż ja" "niż to" w 3 strofie. końcówka nieco puszczona, odstaje od szyfrującej całości. odbiór mocno średni. sorki że tak konkretnie:)) pozdrawiam
Oscar Dziki Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 zamień "chodźmy" na "schodźmy" i zobacz co się stanie:). Ja tez lubie Bukowskiego, ale żadnej babie bym go nie dał.
ewan_mcteagle Opublikowano 24 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 dzięki. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi