ferneta Opublikowano 16 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 żegnającym nas latem ruszymy przed siebie chowając kompas nieporozumień do zazdrosnych kieszeni pójdziemy przed siebie ścieżką, której przetrzemy oczy pośród orkiestry słowików teatrem starych pomników przyrody kłusem tropiąc szczęście które, jak plotkują nadchodzące chwile pokołysze nas do walca miłości gdy siłą wspólnego oddechu porami roku zakręcimy i zapominajka szepnie Nie wiosna odsłoni kurtynę a przebrane lato za zimę oświadczy ja Ciebie a Ty mnie.
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 takie na pograniczu słodyczy(której nie lubię) a czymś fajnym ale trochę oddechu trzebaby wprowadzić i drastyczne odchudzenie Tomixruszymy żegnającym latem przed siebie z busolą nieporozumień przez ścieżki kłusem tropiąc szczęście gdy siłą oddechu cztery głowy sezonu zakręcimy i zapominajka rozpyli niechęć przebrane lato za zimę przyjmie śluby od dowiosna nieporadnie rozwiewa przeciw
ferneta Opublikowano 16 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 dzięki za trafny komentarz...a wersję pozostawię pierwotną, pozdrawiam.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zmieniłbym wersyfikację ("które" jako cały wers?) i chyba tylko to, bo treść mi się podoba. pozdrawiam ciepło /Arek
ferneta Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Faktycznie Arek. Dzięki. Pozdrawiam.
bartłomiej mielnik Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 przy czytaniu brak miejsca na oddech, ale bardzo fajne. pozdrawiam.
ferneta Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 dzięki bartłomiej :) kocham tak mocno i szybko :)
Rekomendowane odpowiedzi