Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• ciepłe gładkie jokerowa szminka zsunięta na zęby - to dyskusyjna kwestia górnej wargi podciągniętej pod oczodoły uśmiech boskiego botoksu   hollywood glitch! wańka wstańka only pani taka trupioblada! chyba - kamerka do wymiany   podajemy na miejscu na wynos? nie!   wyglądasz jak żywa! open pani taka trupioblada   ech ta szminka ech ta szmira czerwienią oczy zasnute blasku o brzasku nie zauważą z rozdziawionymi gębami   a ty jak żywa! moja kochana słodko ci twarz opisali setką tagów wysterowana: kawusia, miłość i happy…   ech ta szminka! ech ta szmira! I ta czerwień bez tlenu przyklej rzęsy! fanów wielu boi się twojej słabości   jest, a nie było było, a nie ma to nie są żadne błahostki   i usta… usta co całują tylko własne odbicie   a ja? ja wciąż krążę w poszukiwaniu duszy   a ja? ja wciąż krążę w poszukiwaniu ciała...  
    • @Annna2 @Berenika97 @Rafael Marius ...jest takie miejsce  gdzie krzew goreje  a ciemność ludzi nie dosięga    Dziękuję za komentarze, pozdrawiam. 
    • 31 luty Przestawiam wskazowkę Jesień przesiliła Przechylam wódkę Do zlewu By myśl nie umarła 
    • @Berenika97

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• wszystko gdzieś zmierza jest noc abonamentuję się intuicyjnie w onirycznych zwrotkach   twój wiersz wtula się w mój sen  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...