Tóra katalawa Opublikowano 6 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Schizofrenia paranoja ciągle rośnie mania moja ja ulicą świat tłumacze w oczach dziecko które płacze ciągle błądzę uliczkami pod latarni żarówkami zapłakane łzami rzycie moje krzywdy wciąż w zenicie nie użyłam żadnej broni nie zatrułam żył swej ręki żeby skrócić swoje męki a dla ludzi tego świata moje imię brzmi jak ......
Tóra katalawa Opublikowano 6 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 są błedy ort wiec z gory sorki ;/
Roman Bezet Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łaaaa! Ile tu słuf, rymy wewnątrzwersowe, ekperyment ze złamaniem długości wersu oraz zachwianiem rytmu i rymu, a przesłanie: jakie szlachetne. Jedna tylko pointa mnie męczy, bo nie mogę się domyślić: szmata? szatan? czy (o rany) natan? :) Same rzycie - tak se tłumacze. pzdr. b PS. Dlaczego?
Roman Bezet Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak są - to się poprawia (chyba, że się nie umie, to się poprasza kogoś ;) pzdr. b
Tóra katalawa Opublikowano 6 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 wiesz napisałam to kiedys bardzo dawno nie myślać o stylistyce czy jakich kolwiek błędach , i specjalnie teraz to tu zamiesciłam mając nadzieje za czyjs odzem a czemu ??? bo tak kiedys czułam nie zrozumiesz emocji , bo czukasz poprawnosci
Tóra katalawa Opublikowano 6 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 "Najpiekniejsze kwiaty człowiek dostaje na swoim pogrzebie " cela
bogdan vendetis Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie taki argument by przekonał (chociaż akurat błędy by można poprawić, bo raczej nie wpłyną na zmiane przekazu emocjonalnego ;)) ... ale jak na tekst "emocjonalny" za mało tu ... emocji - ot pare słowek w dodatku zrymowanych za mało tu treści żeby mówić o jakimkolwiek zrozumieniu... osobiście przychodze tu albo poczytać dobre wiersze, ale poznać jakieś "historie" za wierszami się kryjące, tu nie ma ani jednego ani drugiego: pozdr
Roman Bezet Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta, mam nawet linijkę z miarką! ;D (do bicia po łapkach? ;) pzdr. b PS. Życzliwie radzę: idź się uczyć pisać do warsztatu, to żaden dyshonor, a może coś pomóc.
Piotr Sanocki Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Rymy kaleczą - wierz mi! "Bładzenie" - bez komentarza. "zapłakane łzami" - domyślne, natrętność dosłowności. "rzycie" - bez komentarza :/ "żył swej ręki" - patos? To tylko kilka "drobnych błędów". Bogdanie, proszę się nie śmiać z błędów ortograficznych - kiedyś, nie jeden jeszcze sam popełnisz ;) Pozdrawiam serdecznie PS. Wiersz troszkę obniżę ;)
Tóra katalawa Opublikowano 9 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 hyy ja to ujac dól mnie pochłonąl zgadzam sie wqiersz moj jest blee choc z głebin serducha
Rekomendowane odpowiedzi