stanislawa zak Opublikowano 3 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 dłubię w mózgu piórem wyrysowałam swoją obecność na papierze plama podwójnie rozlana na stare gryzmoły zacierając myśli uciekły w przeszłość jeszcze gdzieś w granicach pod i nad świadomie krąży spłoszona wytrącając cały misternie ułożony plan nowego dnia nie będzie razem rozmazana perspektywa wsiąkła bezszelestnie zmiękczając słowa zatrzymane w przeciągu otwartego okna "jeszcze tylko zasnąć i noc niech robi co chce" (T. Biela)
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 wiersz moimi przerzutniami napisany ...eh rozumiem go, jakbym chodził po tych wersach dzięki za pointę
stanislawa zak Opublikowano 3 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 no, dzięki nie naiwny?
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest głęboki nie ma w nim nic z marnoty. BROŃ ŚW. POETO
stanislawa zak Opublikowano 4 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 eeee tam, zaledwie cztery, dzień dobry!
Ewa_Kos Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Bardzo ładnie się czyta,a i do myślenia jest wiele. podoba się bardzo. Pzdrawiam słoneczkiem z rana. E.K
stanislawa zak Opublikowano 4 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Ewo dzięki za komentarz, nie wiem co się stało ale ranny nie doszedł, miłej nocy!
Toxyna Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 stanisławo-chylę czoła
stanislawa zak Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 oby nie za nisko, bo już jeden rymnął , pozdrawiam serdecznie i witam po długiej nieobecności! pa!a właśnie o Tobie myślałam ...
Roman Bezet Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, że po raz drugi tak ostro kroję, ale może warto coś z tym tekstem zrobić, bo wbrew opiniom ogółu - jest jaki jest ;) Skrót jest ważny - w tym sposobie zapisania: bardzo. Sytuacja nie jest skomplikowana - nie warto więc jej przegadywać. Starałem się zachować 'przerzutnie', choć w końcówce jakoś poleciało bardziej równo. "Dłubanie w mózgu" - czymkolwiek i jakkolwiek - więcej daje niechcianego uśmiechu, niż przekazu. Proszę rozważyć - może coś się Pani przyda ;) pzdr. b
stanislawa zak Opublikowano 5 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Romanie, dziękuję szkoda że nie wcześniej jest już na forum ,ale dopiszę wersję 2 serdecznie dziękuję bardzo świetnie to zrobiłeś i bardzo dzięki że się poświęciłeś- ech za dużo znowu -eś, ale z serca!!! pozdrawiam
Gość Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 no i jak zwykle ja opozniona w rozwoju komentowania ... eh ... ale i tak pozdrawiam ...
Rekomendowane odpowiedzi