Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - zwłaszcza te fajne są przyjemne -                                                                               Pzdr. Witam - też tak uważam  - dziękuje za czytanie i komentarz -                                                                                                            Pzdr.uśmiechem. @Andrzej P. Zajączkowski - dzięki - 
    • Witam - bajkowo dziś u ciebie Alicjo - uśmiecham się -                                                                                                         Pzdr.serdecdznie.
    • @Annna2 ja napisałem to w imieniu kogoś mi bardzo bliskiego Pozdrawiam ślicznie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - tak bywa że dzwonią w zwykły dzień gdy pogrzeb - dzięki               za przeczytanie -                                                      Pzdr.serdecznie. Witam - czy ja wiem że  - mi się wydaje że istnieje - dziękuje że czytałeś -                                                                                              Pzdr. Witam - ano można  - ale po co smucić czytającego  - lepiej go cieszyć -                                                                                                Pzdr.                                                                                                  Witam - ale bywa i tak jak w wierszu - miło że czytasz i komentujesz -                                                                                             Pzdr.serdecznie. @Posem - dziękuje - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...