Piżmak E Opublikowano 19 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Zamykam oczy i w sobie Cię rzeźbię z kamienia, bo ponoć tylko posąg może wiecznie trwać, Niech nikt nie Cię nie dotyka Twych rysów nie zmienia! Bo ran od dłuta zdrady nie chcę się znów bać I choć kamień jest zimny, ja sprawię że zapłonie, (jak promień światła w oczach moich skradziony słońcu gdy rankiem wstało) tylko... co jeśli się okaże że nawet to będzie zbyt mało?
fr ashka Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 zamykam oczy w sobie Cię rzeźbię kamienny posąg trwa wiecznie nikt Cię nie dotyka twe rysy niezmienne ran od dłuta zdrady nie chcę się znów bać kamień zimny rozpalę zbyt mało? temat popularny, dlatego mało ciekawy zmieniłam troszkę, bo według mnie był zbyt przegadany- wyszło mi o takie cóś... bo ja wiem czy lepsze? :/ powodzenia! pozdr, fr.ashka ;)
Piżmak E Opublikowano 20 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 to dla kogos ode mnie. Wole moj HIHI. Ale Twój w porządku:)
Rekomendowane odpowiedzi