pinokio Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 przecież piszesz prawda tam gdzieś pomiędzy w aorty chybiasz wiesz lepiej niż ktokolwiek nadzieją gasisz rozpędzony tabun ja czy ja wiem być może przecież piszę na rogatce ulicznic spotkaliśmy się dała mi trochę smutku wziąłeś pod rękę jej stan teraz lepiej niż kiedykolwiek pojąłeś ją za odtąd budzisz się w środku drogi
Niesapominayka27 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Fujj ale błędy ortograficzne, można dostać strita ;) no chyba że to było zamierzone ale nie sądzę...
pinokio Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic nie brałem
majkaa_m... Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic nie brałem zbędne pieniactwo
pinokio Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic nie brałem zbędne pieniactwo Nic nie brałem- naprawdę.
majkaa_m... Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 ważne że poprawiłeś z wziołeś na wziąłeś - to czy coś bierzesz nie jest przedmiotem dysputy na tym portalu
pinokio Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aha. No dobrze. Dziękuję za poprawę.
majkaa_m... Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 nie ma za co polecam się na przyszłość
pinokio Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 ps. A czemu nic nie piszesz o przedmiocie?
pinokio Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczemu?
majkaa_m... Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 moje subiektywne odczucie, bez zaimków byłoby lepiej w większości bez zaimków jest lepiej, uniwersalniej
pinokio Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A nie sądzisz że tak jakoś łyso bez nich będzie? To tak jak by powyrywać wszystkie włosy z nosa.
pinokio Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 ( sądzisz subiektywnie że tak lepiej jest ? ) przecież piszesz do prawda tam gdzieś pomiędzy w aorty chybiasz wiesz teraz lepiej niż ktokolwiek nadzieją gasisz rozpędzony tabun czy wiem być może przecież piszę do ciebie na rogatce ulicznic spotkaliśmy się już raz dała mi trochę smutku wziąłeś pod rękę zniewolony stan i teraz lepiej niż kiedykolwiek pojołeś za odtąd budzisz się w środku drogi bo nie tylko wariaci zabarwiają swoje sny
majkaa_m... Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 nie będzie łyso, pozwoliłam sobie zmienić według swojego gustu ale to Twój wiersz więc zrobisz co uważasz przecież piszesz prawda tam gdzieś pomiędzy w aorty chybiasz wiesz lepiej niż ktokolwiek nadzieją gasisz rozpędzony tabun ja czy ja wiem być może przecież piszę na rogatce ulicznic spotkaliśmy się dała mi trochę smutku wziąłeś pod rękę jej stan teraz lepiej niż kiedykolwiek pojąłeś ją za odtąd budzisz się w środku drogi
pinokio Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Faktycznie, może jakoś tak pejzażowiej jest teraz. Co jeszcze bys wywaliła?
majkaa_m... Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 jak na mój gust wystarczy nie obawiaj się, wstaną inni to jeszcze coś Ci zmienią, na bank
pinokio Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki piękne.
Kasia_Szymańska Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Dużo waty słownej - słów, które napychają wiersz, ale nic nie wnoszą. Cała 3 cząstka jest tego przykładem. Ale pointa mi się podoba, ciekawa dwuznaczność:odtąd budzisz się w środku drogi Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi