BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zachłannie niczym wąż spragniony sunął znacząc wilgocią ślady na mapie Twojego ciała cudowne smak zapach i ... jałowość w ustach dlaczego on lizał Twoje zdjęcie ?
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz czytałem... kłaniam się nisko, Kai Fist P.S. :)
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 witaj, ...nie trafia do mnie zakończenie... ...i zbyt dosłowny jak na mój gust.. Piotr Mogri
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..hmm.. ..Piotr..witaj... ..moze i jest doslowny... ..ale..chyba wlasnie ta doslownosc sklonila Cie do tego by skomentowac... ..z czego niezmiernie sie ciesze... :).. ..i tak sobie pomyslalam...ze.. ..ech.. jak niedoslownie napisac..o jezyku ...ktory z dzika zachlannoscia..oraz pamiecia..smaku...i zapachu... ..zapiernicza po kartce papieru...ktora jest fotografia mapy rozkoszy..?..hmm??.. ..Kai... ech... a dla Ciebie ..jak zwykle...hmm.. tylko dzisiaj moze bardziej nieprzyzwoity niz zwykle... ..buziaczek... :)... [cmok]asss...taki z [u-jezor]...w [usta]... ...ooo... tak by to wygladalo na czateri..:P:P:P...;) [sub]Tekst był edytowany przez BeZDoMnA_ŁzA dnia 14-10-2003 23:51.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez BeZDoMnA_ŁzA dnia 14-10-2003 23:52.[/sub]
okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..BeZDoMnA.. :) ..to Dusiciel-Przytuliciel..? :) ..Całuję.. :)
dorottta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jakoś inaczej zaczęłaś pisać? to dobrze, pozdrawiam.
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..hmm... dorottto..:).. inaczej??..hmm... ..ech..bo chyba o czyms innym... i moze dlapotemu ..:) ..pozdrawiam...:)
Rekomendowane odpowiedzi