Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

wypis

natalia

Rekomendowane odpowiedzi

żegnam się Panowie, było baaaaardzo miło, ale ja już tu nie jestem potrzebna :)

w prozie jest bardzo spokojnie, dział polecamy trochę nie wypalił, chyba lepiej jakby dodawać tam autorów wartych poczytania (Asher, Leszek Dentman, Mateusz Kulesza, Piotr Rowicki, Wuren, k.s.rutkowski, może aksja czy j.renata, wampirka i zapewne jeszcze kilka osób);

wpadki ze źle dodanym tekstem są sporadyczne i najczęściej zgłaszane w raportach;

konkurs, póki co, nie tęskni do wznowienia;

poprawiać tytuły sami możecie, gdy błędne :) a wiersze przenosiliście i tak Wy.

z forum pewnie nie znikam, ale stąd powinnam, choć z pewnością będę tęsknić!
było mi tu z Wami bardzo dobrze :)
trzymajcie się ciepło i szczęśliwie :*

p.s.
rzecz jasna, jakbyście kiedyś mieli zapotrzebowanie na moderkę, to ja chętnie wpadnę na casting :)

Oj Natalio! Czemu uciekasz? Coś się stało?

Myślę, że powinniśmy zrobić casting na moderkę/modera, który zająłby się prozą i ew. poezja.

Ja jestem dość rzadko na poezji, a już niemożliwe jest, żebym jeszcze prozę pilnował, choć jak Natalia wspomniała - jest tam spokój. Ale ja się tam po prostu nie nadaję - nie lubię prozy, a już tym bardziej się na niej nie znam...

Co o tym myślisz Andrzeju?
Chyba, że Mirek... ;)

PS. Natalio, czemu: "z forum pewnie nie znikam, ale stąd powinnam"?

Nic się nie stało, ale moja aktywność na forum spadła niemal do zera, jako moderka nie powinnam takiej pozycji przyjmować. Czytam zdecydowanie mniej, jeśli nie wcale wierszy a w prozie bywam, doglądam, a czytuję mocno wyrywkowo.
Mówiąc "powinnam" mam na myśli, że nie wypada mi tu siedzieć i mieć wgląd od kuchni jeśli nic nie robię :)
Zostawiając Wam prozę nie myślałam, by ktoś się nią odrębnie zajmował. Wcześniej była chyba nadzorowana bez specjalnie wyznaczonych ku temu osób i było dobrze. Teraz też sądzę, że nikogo tam nie potrzeba.

abstrahując od tematu, co sądzicie o tytułach w Pe? mnie osobiście irytują wszelkie dopiski a widzę ich coraz więcej. Taki rodzaj komentarza autora do tekstu, moim zdaniem bez sensu, np (bo nie mam innego pomysłu :) )... może kasować coś takiego? skoro już ktoś dodaje wiersz, to go tytułuje tak jak uważa i już!....

miłego dnia

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No to w takim razie i ja powinienem odejść ;)

A tak na marginesie... Znasz li Nataliu someone kto jest na dość serio poziomie w prozie i mógłby się nią zająć? Ja tam nie bywam, więc nie znam tamtejszego ludu. A Twoja znajomość może się przydać :)

• Dodaj nową pozycję...