Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję za uroczy wierszyk, jednak nie w głowie były mi tu tematy damsko-męskie.   Pozdrawiam :) :) a ja dziękuję za odwiedziny.   Pozdrawiam. Nie wnikam, wiadomo - każdy ma jakieś problemy. Dzięki za przybycie.   Pozdrawiam :) Cieszy mnie to :)   Pozdrawiam.
    • @Sylwester_Lasota Dzięki Sylwestrze, ależ ona ma dykcję :) No coś Ty, żartowałam przecież :)
    • Jeszcze wypada wiersz napisać  kwiaty podlać w szarych donicach  relacje meczu dokończyć też tak minął pierwszy o śmierci sen   podejście drugie mam doświadczenie   teraz to coś na oka mgnienie  lecz w tym momencie gdy chce to zrobić poczułem że chce kasę  zarobić   tak po tygodniu czort dalej bez grosza  o śmierci myślę znowu co gorsza  tym razem miłość mnie powstrzymuje  no kur  baby dla mnie brakuje      można załamać się z mnogich powodów a to z rozpaczy czy marnych dochodów  lecz warto słuchać głosu swojego  nie ma nikogo idealnego ni jej ni jego    dlatego warto Impuls przełączyć zasnąć na dłużej  tv włączyć myśl o targnięciu na życie odtrącić          
    • uchroni daszek z dłoni nad głową lub skrzyżowanie palców ale ani u niej bezpiecznie ani kłamać nie potrafi   ledwo słyszalny głos skisłaś I mnogość wpatrzonych w nią oczu wśród nich jego gotowego wykrzyczeć to co przed chwilą wyszeptał   odliczają a ona psuje się po swojemu szydercze uśmiechy i spojrzenia niepotrzebnie dumne konserwują ją
    • A i ty patałach: cała ta pytia.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...