Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Charismafilos

Charismafilos

@Marek.zak1 dziękuję za zajrzenie i Twój komentarz. Zawsze jest ten dylemat autora, czy iść po dzieło spełnione i skończone, co jest wg mnie trudniejsze, czy też pozostawić niedosyt... co z pozoru wydaje się łatwiejsze, ale może zrodzić niesmak i pogardę.

Ja w tym wierszu dałem czytelnikowi dodatkową szansę poszaflowania pojęciami i epitetami... ;)

Pozdrawiam

Charismafilos

Charismafilos

@Marek.zak1 dziękuję za zajrzenie i Twój komentarz. Zawsze jest ten dylemat autora, czy iść po dzieło spełnione i skończone, co jest wg mnie trudniejsze, czy też pozostawić niedosyt... co z pozoru wydaje się łatwiejsze, ale może zrodzić niesmak i pogardę.

Ja w tym wierszu dałem czytelnikowi dodatkową szansę poszanowania pojęciami i epitetami... ;)

Pozdrawiam

Charismafilos

Charismafilos

@Marek.zak1 dziękuję za zajrzenie i Twój komentarz. Zawsze jest ten dylemat autora, czy iść po dzieło spełnione i skończone, co jest wg mnie trudniejsze, czy też pozostawić niedosyt... co z pozoru wydaje się łatwiejsze, ale może w rodzić niesmak i pogardę.

Ja w tym wierszu dałem czytelnikowi dodatkową szansę poszanowania pojęciami i epitetami... ;)

Pozdrawiam

Charismafilos

Charismafilos

@Marek.zak1 dziękuję za zajrzenie i Twój komentarz. Zawsze jest ten dylemat autora, czy iść po dzieło spełnione i skonczone, co jest wg mnie trudniejsze, czy też pozostawić niedosyt... co z pozoru wydaje się łatwiejsze, ale może w niesmak i pogardę.

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...