Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
wiedźma

wiedźma

@hania kluseczka podchodzę do tego bardzo zadaniowo, jak w korpo;) poczytalam trochę, trochę rad udzielil mi @LessLove i tak w miarę naturalnie powstają ;)  staram się pisać proste teksty, równo,  głównie po 8 sylab, bo lubię ciężejszy kaliber muzyczny ;) ta jest w innym klimacie niż pozostałe., @LessLove tu szaleje i czasem jest i 3 wersje jednej piosenki. Najwięcej zależy od tekstu i czy Al go " polubi " .

wiedźma

wiedźma

@hania kluseczka podchodzę do tego bardzo zadaniowo, jak w korpo;) poczytalam trochę, trochę rad udzielil mi @LessLove i tak w miarę naturalnie powstają ;)  staram się pisać proste teksty, równo,  głównie po 8 sylab, bo lubię cięzejszy kaliber muzyczny ;) ta jest w innym klimacie niż pozostałe., @LessLove tu szaleje i czasem jest i 3 wersje jednej piosenki. Najwięcej zależy od tekstu i czy Al go " polubi " .

wiedźma

wiedźma

@hania kluseczka podchodzę do tego bardzo zadaniowo, jak w korpo;) poczytalam trochę, trochę rad udzielil mi @LessLove i tak w miarę naturalnie powstają ;)  staram się pisać proste teksty, rownr, głównie po 8 sylab, bo lubię cięzejszy kaliber muzyczny ;) ta jest w innym klimacie niż pozostałe., @LessLove tu szaleje i czasem jest i 3 wersje jednej piosenki. Najwięcej zależy od tekstu i czy Al go " polubi " .

• Dodaj nową pozycję...