Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Pustka - discord pisarski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chciałem was zaprosić na discord pisarski. Serwer ma ledwo 2 dni, więc wciąż jest nas mało ale projekt jest zadbany i rozwojowy.
Wiem, że skupiacie się na poezji, sam piszę fraszki, jedna z nich była inspiracją do nadania nazwy naszemu serwerowi:
Pustka moje dłonie muska. Wciąż mnie wyczekuje, imię moje wyszeptuje.

Poniżej link oraz garść informacji jak to funkcjonuje. Chętnie też nawiązalibyśmy z wami współpracę, jeżeli to możliwe :)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

W każdą sobotę o 19:00 organizujemy wydarzenie głosowe.
W trakcie wydarzenia piszemy teksty na zadany temat przez 30 minut. Po 15 minutach jest przerwa w trakcie której jest okazja do rozmowy.
Po 30 minutach omawiamy teksty i wyłaniamy zwycięzcę.

Mamy forum na którym poddajemy teksty krytyce.

Mamy autorskiego bota, który ma między innymi funkcje odczytywania tekstów na głos, sam dodaje statystyki tekstów i triggery! Ma też masę innych funkcji, np. podsumowuje co się działo na serwerze, jeżeli dawno Cię nie było.

Mamy ekonomię - na start dostajesz 35 punktów. Za umieszczenie swojego tekstu na forum zabieramy Ci 5 punktów, za zmianę koloru nicku 20. Punkty zarabiasz za aktywność, recenzję i zapraszanie nowych osób.

W planach mamy otworzenie sociali (facebook, tiktok, instagram, x i threads), na których planujemy publikację wybitnych tekstów (za zgodą autora) w formie pisemnej oraz głosowej (nasz bot potrafi wygenerować nagrania świetnej jakości).