Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Sylwester_Lasota

Sylwester_Lasota

9 minut temu, Alicja_Wysocka napisał(a):

@Sylwester_Lasota, Sylwestrze, to wstawiaj nie tylko na YT - tutaj też. A jeśli ktoś obejrzy tutaj na orgu, to chyba też się liczy, a może nie, nie wiem. 

Piosenka ma morał, taki życiowy, każdemu się przyda. 

Pozdrawiam :)

No, niestety YT nie zlicza wyświetleń na tym portalu. Niektóre moje tutaj mają po kilkaset odsłon, a na YT zaledwie kilkadziesiąt. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie każda odsłona postu jest jednoznaczna z wyświetleniem filmu, ale ta różnica jest zbyt przytłaczająca. Paza tym, sprawdzałem w ten sposób, że sam odtwarzam film tutaj, a potem sprawdzałem na YT ilość wyświetleń, która się nie zmieniała.

Tak że, tego... zapraszam na YT jak najczęściej 😉

Sylwester_Lasota

Sylwester_Lasota

1 minutę temu, Alicja_Wysocka napisał(a):

@Sylwester_Lasota, Sylwestrze, to wstawiaj nie tylko na YT - tutaj też. A jeśli ktoś obejrzy tutaj na orgu, to chyba też się liczy, a może nie, nie wiem. 

Piosenka ma morał, taki życiowy, każdemu się przyda. 

Pozdrawiam :)

No, niestety YT nie zlicza wyświetleń na tym portalu. Niektóre moje tutaj mają po kilkaset odsłon, a na YT zaledwie kilkadziesiąt. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie każdy odsłona postu jest jednoznaczna z wyświetleniem filmu, ale ta różnica jest zbyt przytłaczająca. Paza tym, sprawdzałem w ten sposób, że sam odtwarzam film tutaj, a potem sprawdzałem na YT ilość wyświetleń, która się nie zmieniała.

Tak że, tego... zapraszam na YT jak najczęściej 😉

• Dodaj nową pozycję...